Jobba jul 4

Mathandling kl 08.30 med mor.


Jobba jul 3

Paketinslagning kl 21.00-22.30


Jobba jul 2

pyntning av gran (eller av mig själv) kl 20.00Jobba jul 1

Knäckkokning kl 09.00 med mor. (Vi klarade det bättre än Rudolf)

 


 


Juliga tider, med skiva o rödvin

På lördag morgon tränger jag ihop mig med fyra andra i en liten bil och far ner till Stockholm. Sedan blir det 6 timmar på expressbussen med Elina. Långt hem! Men det kommer vara värt det.

I tisdags hade vi julskiva: klassfest med allt det kan tänkas innehålla, fylla, dans, mat, lekar, spyor, sänghäng,kramar o mer fylla.  Det enda negativa med kvällen var rödvinschocken i soffan. Bitte, jag, Sandra, Engman o Robin B drabbades. Klädbyte va ett måste och nu har vi en kamp att få våra kläder vin fria. Har försökt med det mesta, men det verkar lönlöst. De senast helgerna har jag lyckats spilla ner alla mina klänningar. Men inte en enda gång va det mitt fel.Suck. Hatar rödvin just nu.


Rödvinschock!


Matchock!


Danschock!


Melonchock!


Röda benchock!

kYriren

Äntligen över! Inge mer stress o jobbig redigering.

Här är länken till mitt eminenta bildspel.

http://www.sabaimedia.se/miun/blender/

foto: jag
bildspel: robin benigh
musik: Blender (blender.se)


Här är länken till våran tidning, kYriren

http://mkv.itm.miun.se/projekt/red2/http://mkv.itm.miun.se/projekt/red2/

Känsla

Idag fick klassen visa känslorna. Mitt hjärta slog hårt i bröstet när min bild visades. Det kändes liknande som när jag skulle läsa upp "min känsla för vatten" texten på gymnasiet. Folk skojade om tolkningarna av min bild. Men det stack i bröstet när de prickade rätt och skratten ekade. Ingen skrattade när jag förklarade. Det blev tyst. Läraren blev nyfiken. Jag förklara. Ingen annan fråga. Skönt på ett vis. Tråkigt på ett vis. Folk är rädda för det ovanliga och konstiga. Man vill eller våga inte fråga. Snackar om, inte med. Men det är inte så konstigt. Det är en del av mig. Tyvärr.

Övertid är normaltid

I natt satt vi i skolan till klockan halv två. Men vi blev faktsikt inte lika knäppa som förra gången. Det såg mörkt ut ett tag med vårat inslag om lesbiskas rättigheter att få insemination i västernorrland...Men på nått vänster lyckades vi få ihop att. Det var nog tackvare alla kaffepauser. Och pepparkakorna. Och 58 mackorna. Och för att vi är lysande journalister.


I

RSS 2.0